Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Autor

Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 03, 2007 9:58 pm 
Farmer z taczkami


Dołączył(a): Pn lis 06, 2006 1:00 am
Posty: 772
bo sie 2 na raz wklada do rak.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 04, 2007 7:23 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): N mar 25, 2007 1:00 am
Posty: 15
ale sprzedam w ogóle pojedynczą?? ma ql 17


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 04, 2007 7:29 pm 
Doświadczony farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 551
Lokalizacja: Łeba / Koszalin
Sprobuj a sie dowiesz :] wszystkich odpowiedzi nie uzuskasz na forum :] ale fakt latwiej jest sprzedac pare

_________________
Ofy' Onufryx0 'Lba eq


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 02, 2007 9:22 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Śr maja 02, 2007 1:00 am
Posty: 1
ql 17 nie sprzedasz. musi byc ql10.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 03, 2007 5:57 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Cz cze 21, 2007 1:00 am
Posty: 2
Ja tam dodam od siebie, że dynki lvl cohćby 180 to nawet na 10 lvlu mozna wyrabiac.
Idziesz do wine, save'ujesz sie i idziesz na plaze.
Prawdopodobnie zobaczysz martwego bossa otoczonego wrogo nastawionymi potworkami.
Co robisz?
Biegniesz ile w sił w nogach do bossa, bierzesz szybko loot i... giniesz.
Na 10 lvlu nic nie tracisz przy śmierci.
Możesz poprosić także wysokopoziomowego gracza (pozdro Rulez),żeby pozabijał dynki.
Koles pozabija je, zwykle calego lootu nie wezmie, a ty sobie spokojnie zbierasz.
Efekt- 1m nawet w pol godziny.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 03, 2007 7:23 pm 
Doświadczony farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 512
Jeszcze lepiej jak sie ma Yalmahę i dość HP, żeby ujść z życiem. Ktoś się kiedyś chwalił na kanale orgowym, że pozbierał śmieci, które ludzie zostawiali w dynkach i za kilka plecaków zarobił 5M. To były dynki koło lvl 200.

_________________
Sawik, lvl 100 Ranged Adventurer EQ, <br>Estachiel, lvl 200 Tradeskiller/Support Trader, <br>Rikitikitak, lvl 60 Melee Adventurer, <br>Nargul, lvl 91+ Nanotechnician.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 03, 2007 10:41 pm 
Farmer z taczkami

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 748
Lokalizacja: Mansfield, Nottinghamshire, UK
Kurcze, ktos mi tu moj patent rozpowszechnia. :lol: Ja jak sie nudze robie oblot wszelkich mozliwych dynek na rk. Podobna metoda jest lootowanie wszelkiego smiecia z high lvl misji. Wszyscy sie smieja, ale 2-3M mozna z misji wyjac.
Birkart


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 04, 2007 6:51 am 
Farmer z przyczepką


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 947
witam

bardzo dobra metoda dla low lvli to: atakować dynki niedaleko miasta AI, następnie zwabiamy dynke do miasta i wskakujemy na taką budowlę gdzie dynka nas nie sięga, i spoko ją bijemy, to sposób głównie dla graczy z bronią mającą większy zasięg. hej.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 04, 2007 7:21 am 
NoLife

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 2635
inna metoda: wlazisz do subwaya i farmisz Morphing Memorki. Wada: trzeba znalezc drugiego Spartha, ktory to kupi :)

_________________
220/22/67 Soldier equip pic


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 04, 2007 7:35 am 
Doświadczony farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 512
Ze śmieci z jednej misji 210+ wyciągam jakieś 1M, czasem więcej jak trafi się Anima, albo Battle Suit. Tylko, że ja jestem Traderem i mam lepsze ceny. Poza tym to temat o tym jak zarobić na *początku gry*, a na misje chodzi się tak gdzieś od 110 levelu.

No cóż, ja na mój pierwszy zestaw implantów QL 100 zarobiłem zbierając wszystkie smieci z misji przy farmieniu token boarda 250 i lootując kultystów w TOTW - jakieś 700 credsów za sztukę, ale nie polecam tego sposobu. Dużo lepiej robić misje po broń buffującą, albo biegać po dynkach i zbierać Instruction Disk i buffujące zbroje w celu odsprzedaży innym graczom.

_________________
Sawik, lvl 100 Ranged Adventurer EQ, <br>Estachiel, lvl 200 Tradeskiller/Support Trader, <br>Rikitikitak, lvl 60 Melee Adventurer, <br>Nargul, lvl 91+ Nanotechnician.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 12, 2007 10:55 am 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Śr lip 11, 2007 1:00 am
Posty: 10
a donośnie tego zamieniania monster parts bio comunicatorem. To jak to się robi. mam pharma tech koło 30 comunicator i jak tam wsadzić partsy?????


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 12, 2007 11:34 am 
Doświadczony farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 448
Podnosisz bio comm do łapki i klikasz (prawy albo lewym nie pamiętam) trzymając z shiftem na monster parts. - Powstaje ze tego blood plasma (taka czerwona kapsułka)

_________________
WuLF (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
aalleekk (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
Dlaczego nie odpowiadacie?! 12 wyświetleń i 0 odowiedzi.

Bo nam sie k... nie chce kazdemu odpowiadac na debilne pytania.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 12, 2007 6:02 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Śr lip 11, 2007 1:00 am
Posty: 10
Jeśli klikam i postać niby coś robi rękami ale nic się nie dzieje to znaczy że mam za małe pharma tech?? Mam pharma tech na 32, comunicator z misji jaką daje typek po wyjściu z noob island i próbuje na partsach na 8 qlu.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 12, 2007 6:19 pm 
Początkujący farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 55
Ok, co do monster parts :

Jak juz wiesz z monster parts mozna zrobic blood plasma. Przy wyzszym lvlu monster parts mozna zarobic z tego niezla kase.

Jak zrobic z Monster Parts Blood Plasme ??
A wiec tak : Majac Bio-Communicator musisz podniesc go ro reki, nastepnie wciskajac shift+r.click myszy na mosnter parts i wychodzi blood plasma.

Dlaczego nic sie nie dzieje jak wciskam shift+r.click na monsetr parts ?

Jest pare mozliwosci :
1 Masz za malo Pharma Tech.
2 Twoj Bio-Comm jest za niski ( bio-comm nie moze byc nizszy od MP wiecej niz 10%-15% ql MP)

Do tego dochodzi jeszcze jedna rzecz : Bio-Comm moze byc wyzszy od MP, czyli jak masz Monst Parts ql 100, to bio-comm moze byc 90+, nie moze byc nizszy niz 90 ale moze byc nawet 196 albo 300, tylko to juz bedzie zalezalo od tego ile masz pharma tech. Im wieceh tego skilla tym wieksze Monster Parts bedziesz mmogl przerabiac.

Oczywiscie odradzam pakowanie IP na poczatku gry, ten skill zacznij rozwijac tak po 110lvlu, zbieraj plecaki z monster parts, trzymaj je w banku, poki co oszczedaj IP bo bedzie Ci jeszcze potrzebne (jesli jestes low lvl)

_________________
"Apprentice" Jadziaa - Sold 220/22/64
Cardiolog - Doc 220/26/64


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 13, 2007 9:56 am 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Śr lip 11, 2007 1:00 am
Posty: 10
To już drugi temat który mi jadzia wyjaśniłaś. Dzięki


Góra
 Zobacz profil  
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  


cron