poniewaz farmie teraz tokeny na misjach 160+ moge sie podzielic tez swoimi doswiadczeniami (zrobilem juz ok. 100 misji, 150 przedemna
- zarabiamy ze sprzedazy smieci w sklepach OT (nie ma dostepu w PRK do high lvl tradera a Damagedeala ma za male CL zeby robilo to roznice czy sprzedam w OT sklepie czy w trader shopie; dodatkowo co chwila wolanie tradera zeby sprzedal 20 plecakow smiecia jest wkurzajace)
- w smieciach znajdujemy czasami perelki ktore sprzedajemy innym graczom:
a) cold stony - ql150-160+ 1m szt.
b) soul stony - ql190+ 1m szt (mozna i wiecej)
c) memorki ql160-170 - 1-2m szt. (zdaza sie 1 na 5 misji)
d) pasy x6 ql160-170 - 1-2m szt. (zdaza sie 1 na 5 misji)
e) ostatnio trafilem na bag of exchange - 5m szt.
- znajdujemy duuuzo implantow, czyscimy i sprzedajemy - 200k-500k za szt. (ql150-200)
niestety sprzedac nie jest latwo
Z misji dziennie wyciagam ok. 8-10m wiec nie jest zle

No i mam tokeny jeszcze
Dodatkowy biznes ktory chce sprawdzic to bizuteria (moze sie okazac ze tez jest oplacalne), na razie niestety nie wiem.
CRU misje warto robic, ale nie sprzedawac CRU tylko robic spawny zarobkowo (to juz Pat wie bo sam pewnie zrobi z setki takich spawnow)
Na heckach zbierac mieso i robic z niego blood plazme i opylac (1 plecak miesa z heckow w Ado to 1.3m)
dla postaci 200-210+ dodatkowo to kampienie kaehlerow, shades of lucubration i innych 18h spawn bossow i sprzedawac loot za 30-40m
Kampienie predatorow to tez nie taki zly pomysl: ja raz mialem fuksa i w ciagu kilku godzin mialem czesci armora warte ok. 25-30m Ze sprzedaza moze byc jedank roznie gdyz ceny spadaja.
Kampienie FRN w Elly: dosc proste o ile nie ma innych chetnych (200+ najczesciej) podobnie jak na predatorach postacie z duzym alfa dmg maja najwieksze szanse (soldja, agent). Cena FRN to 15-16m.
Embryo do T1; ceny spadly obecnie do 800-900k za szt. Ciezko zdobyc a i sprzedac nie latwo.
Robienie misji z nagroda Battle Suit. Blitzujemy misje i sprzedajemy armor w OT sklepie za 500-600k.
Szukanie perel w SL. Kazdy mob je dropuje, za 1 perle w OT sklepie dostaje od 300 do 600k szt. W ciagu 1h mozna znalezc kilka.
Ja dodatkowo zbieram kazde nano i sortuje wg profesji. Ludzie czesto szukaja nano i jesli mam to placa zwykle niezla kase od 500k do 1,5m za nano ktore sprzedac mozna by w sklepie za 100k
GL