Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Autor

Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 16, 2006 4:13 pm 
Farmer małorolny


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 221
agent do założenia carbonka ofkors - można założyć mniejszy ql i obyć się bez fg - ale imo ql 44 to minimum.

a trader do lend nano i do wranglera - bez tego sie GA nie castnie

Przepraszam że tak dołuję - może po prostu mój fix był taki cienki i przesadzam zdeka.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 16, 2006 7:48 pm 
Farmer z taczkami


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 753
Ok. Jesli chodzi o carbona to ql 35 mam juz od kilku lvl wiec 44 powinno tez wskoczyc. Czy bedzie wymagac FG? To sie okaze...

A jak wyjdzie cienki? jak powiedzialem - szpan w Subie Roxx! 8)


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 16, 2006 7:50 pm 
Sołtys


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 1144
Lokalizacja: Częstochowa
no tak , stileto juz masz teraz czas popisac sie na innym polu :P

_________________
Rimor Doc 220/30/70
Rimor Shade 220/25/70
Rimor Martial 220/16/ilestam
Rimor Enforcer 150/nie pamietam/nie mam pojecia


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 20, 2006 1:19 am 
Farmer z taczkami


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 753
Ok, projekt zakonczony sukcesem.
Blyskawica

Do tego:
Perennium Beamer

Bez Mocham's Gift'ow do MC, MM i TS armor jest na 50% OE.
Dodoatkowo zeby castnac potrzeba Mocham's Gift, Lend Nano i Worn Soft Pepper Pistol. Ale zeby zalozyc psitol potrzeba wrangla, a wowczes juz nie potrzebuje pistola :P

Mysle, ze gdyby popracowac na impami to dalo by sie cos poprawic, ale szczerze mowiac dotychczasowy wysilek iwyczerapl mi zapas entuzjazmu do twinkowania.
Jak sie kiedys upre to policze i cos poprawie. Chyba ze macie jakies sugestie?


P.S.
Carbon wchodzi ql 47.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 20, 2006 1:59 pm 
Farmer małorolny


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 205
Lokalizacja: Opole
zrob 25 lvl.... zaloz SWS 1.... carba (clanowa wersje) ql ~50, ~60....
ringi z totw na NR.... collar na necka.... belt z totw.... miecho z totw....
ofc jakies pere... oczko nemeta z totw i ustaw sie na NR :d achh i impki ql 100 jakos (przynajmniej).


btw. z SWS nie potrzebujesz miec skilla MC, wiec zysk IP


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 20, 2006 5:38 pm 
Farmer z taczkami

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 601
Wg forum fixerów SWS1 to crap. Polecają ten ohydny gumowy płaszcz z Suba. Wgabond ?


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 20, 2006 9:04 pm 
Farmer z taczkami


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 753
Tak to jest jak czowiek od d... rugiej strony zaczyna zabawe w twinkowane.
Mowisz lvl 25. Ale czy przypadkiem ten 1 lvl nie ma strategicznego znaczenia w wojnach?
Jesli nie, to zadna zabawa, bo podejrzewam, ze na 25 lvl to GA mozna miec na 100% bez specjalnego wysilku.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 23, 2006 10:17 pm 
Farmer małorolny


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 205
Lokalizacja: Opole
A co Ci po GA na 100% skoro nie będziesz mieć NR ?
A jak nie będziesz mieć NR to każdy Trader Cie drainie i wtedy twoje GA będzie 0% :d


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 23, 2006 11:35 pm 
Farmer z taczkami


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 753
A kto powiedzial ze nie bede mial NR?


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 24, 2006 8:28 am 
NoLife

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 2635
MuminPL (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
A kto powiedzial ze nie bede mial NR?


e jednak z GA nie da sie chyba wyciagnac tyle NR aby Cie nie draineli :(

_________________
220/22/67 Soldier equip pic


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 24, 2006 9:41 am 
Pr0 Farmer

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 1737
Lokalizacja: Poznań
MuminPL (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
A kto powiedzial ze nie bede mial NR?


Nie założysz collara, ring of memory loss i storm carbona :)


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 24, 2006 1:48 pm 
Farmer małorolny


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 205
Lokalizacja: Opole
Z GA będziesz mieć NR tylko z bazowego skilla i impow...
a bez dochodzą itemy do tego jeszcze...
A co do 25 lvl to da Ci będziesz atakowany przez 32 lvl, będziesz miał możliwość samodzielnego castowania compositow oraz otrzymasz lepszego buffka do SMG. :d


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 24, 2006 2:39 pm 
Doświadczony farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 569
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
no i masz juz ncu buff na 25 lvlu :D


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 24, 2006 7:13 pm 
Farmer z taczkami


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 753
Ok, zaczynamy odchodzic od tematu, ale w sumie to zaczyna mnie to co raz bardziej zastanawiac... bez sensu sa te limity lvl.
No i co ze na 25 beda mnie atakowac ci z 32? Zapewne na 24 moga mnie atakowac Ci z 31 lvl. A nawet jesli tylko Ci z 25 to i tak maja zasadnicza przewage, bo moga miec wszytsko to co Kruszon napisal. Dlaczego wiec twinki robi sie akurat na 24 lvl a nie na jakimkolwiek innym?


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 24, 2006 11:13 pm 
Ambitny farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 349
Lokalizacja: Kraków
Jeszcze odnosnie tego NR - Modify Wearer NanoResist 50
Jak wiadomo 50 na mae twinki to juz niezla baza.

_________________
Rock'n'roll ain't noise pollution
Acodin 220/20 fixer


Góra
 Zobacz profil  
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  


cron