Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Autor

Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 10, 2006 9:18 pm 
Pr0 Farmer

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 1698
NIE MA!!! (ile razy mamy wam to tłumaczyć)

_________________
Token farmer :)


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 10, 2006 9:20 pm 
Farmer z przyczepką


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 884
zdrowko :)

_________________
Obrazek Adventurer


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 10, 2006 10:02 pm 
NoLife

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 2635
Yildun (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
NIE MA!!! (ile razy mamy wam to tłumaczyć)


hehe jak sie oburzyl ;)

_________________
220/22/67 Soldier equip pic


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 10, 2006 10:27 pm 
Ambitny farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 349
Lokalizacja: Kraków
Jak sie ustawi detale na minimum tak zeby gra chodzil plynnie to mozna naprawde szybko zrobic tego questa samemu z odrobina pomyslunku :)

_________________
Rock'n'roll ain't noise pollution
Acodin 220/20 fixer


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 10, 2006 10:36 pm 
Ambitny farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 289
To zdradz ten sposob - bo ja majac 1200 speed-a, bedac w yalmie ktora jeszcze cos tam dodawała nie byłem w stanie 'zaskoczyc' borga. Nawet próbując sie chowac... Fakt - ustawienia mam na wszystkie detale - ale mam dosc dobry komp + niezle łącze, więc mnie nie laguje.

Chyba, że włąsnie trzeba miec wolne łacze... hmmm... wtedy masz szanse załapac się nim pakiety wróca... ale tylko teoretyzuje.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 10, 2006 10:53 pm 
Ambitny farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 349
Lokalizacja: Kraków
Swoj sposob juz zdradzilem w tym temacie. Problem wystepuje tylko przy 3 borgu kolo ktorego jest AI miast robiacego duze lagi. Trzeba dokladnie obczaic w ktora strone borg patrzy i zajsc go dokladnie od tylu. Oczywiscie wazne jest spamowanie trade zeby wszystko poszlo gladko.

_________________
Rock'n'roll ain't noise pollution
Acodin 220/20 fixer


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 10, 2006 11:31 pm 
Farmer z taczkami

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 748
Lokalizacja: Mansfield, Nottinghamshire, UK
Ze swej strony także deklaruję chęć pomocy w robieniu tego questa. Z robienia swojego pamiętam jedynie chaos i krótki dialog z Yildem: Y: Mogłeś speeda chociaż dać. Q: Sry my bad. Y: No przeciez chyba nie mój. :lol: A tak poważnie, to próbowałem zaskoczyć borgi od tylca ładnych parę razy i kupa. Na szczęście Yild zbiurokratyzował się i jakoś poszło.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 10, 2006 11:37 pm 
NoLife

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 2611
Lokalizacja: Kraków
Nie wiem jak ten quest wygląda, ale jeśli macie problem z podejściem do borga, to czemu nikt nie pomyślał o buffnięciu concealment? Adv da 200, ekspertyza 20, agent buffnie o 224, wtedy jeszcze można założyć cloaking device i spokojnie wyciąga się 600 conc, to powinno wystarczyć, a jak nie, to można dołożyć impki na concealment.

_________________
220 agent @ RK2 eq pic

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 10, 2006 11:41 pm 
Ambitny farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 289
Jest to pewien pomysl ;)
ALe nie wiem czy 600 wystarczy, mam za malo doswiadczenia w skradaniu... to jest cyborg lvl 130 a skradajac sie bedziesz z koleji poruszal sie wolno... ale pomysl pewien jest..
Hmmm.. może ktoś przetestuje?


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 02, 2007 3:50 am 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Wt sty 02, 2007 1:00 am
Posty: 1
Dobrym sposobem jest wczesniejsze rzucenie snare na borga wtedy jest on w jednym miejscu i po nieudanej probie trade odbiegamy tudziez odlatujemy yalma na taka odleglosc az przestanie nas atakowac. W ten sposob mozna wykonac naprawde wiele prob i niepotrzeba nam craty ani powtarzania do znudzenia questu :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  


cron