Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Autor

Wiadomość
 Tytuł: Grid Armor
PostNapisane: Wt lip 12, 2005 9:37 am 
Farmer Mastah


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 1271
Lokalizacja: Nesøya(Asker)/Norwegia
Małe pytanko. Czy żeby tego używać trzeba mieć SL. Bo gdzieś wyszukałem żeby to nosić trza być "inside Shadowlands". Czy to poprostu jakiś inny nanos ???

_________________
Obrazek
Kill Board


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 12, 2005 9:56 am 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 19
Ja nie jestem fixerem ale wiem ze grid armor nie dziala w shadowlndsach tak jak yalma a mozna go spokojnie nosic bez sl.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 12, 2005 5:41 pm 
Początkujący farmer

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 141
Lokalizacja: Warszawa
Zeby miec/uzywac GA nie trzeba posiadac zadnego dodatku do gry. Inaczej sprawa wyglada z Shadowweb Spinner, do ktorego potrzeba SLa.

Grid Armor nie dziala na terenach Shadowlands.

_________________
<a href="http://www.anarchy-online.com/character/bio/d/2/name/mathewx">Mathewx</a> Fixer<br>


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 11, 2006 3:00 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 4
To wszystko jest super ale skad ja moge dostac to GA (grid armor)... :|


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 11, 2006 3:02 pm 
Farmer z przyczepką


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 893
Kupic na clan shopping od 10 do 100 mln zalezy od typu, kupic od kogos w org i miec nadzieje ze policzy taniej :twisted: , lub zakasac rekawki i udac sie na dynabosski z nadzieja ze ci laskawie wyrzuca:). Drop rate lepszy niz wygrana w lotto:)

_________________
Klemi10 Soldier 220/24<br>Klemi11 Keeper 205/8<br><br>


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 11, 2006 9:03 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 4
Co to DYNABOSS? :?: :?: :?: :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 11, 2006 9:24 pm 
Farmer z przyczepką


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 894
Lokalizacja: Płock
Hmmm, jeśli robiłeś misje to wiesz, że na końcu misji najczęsciej czeka na ciebie boss (taki duży potwór, którego otacza coś jak shield, kolorowa warstwa). Takie bossy można spotkać na misjach, ale także na Dynkach.
Są to takie miejsca rozsiane po całej planecie, gdzie znajduje się Boss oraz jego pomocnicy. Boss jest większy i ma mocno długie imię, np: "Inobak the Bonecrusher". I to jest właśnie Dyna Boss.
Gdzie go znaleźć? Polecam do ściągnięcia alternatywną mapę do AO (link), na której zaznaczone są miejsca wystepowania Dynek (sposób oznaczania: kolorowa cyfa, np "60", która oznacza orientacyjny lvl bossa, koloru nie pamiętam, na wcześniejszej wersji mapy zdaje się że był to różowy, jaki jes na tej Ci nie powiem, ale na pewno będzie napisane w legendzie mapy). Chyba tyle odnośnie dynek :) Powodzenia w AO i zapraszam do rozpoczęcia ubiegania się o przyjęcie do PRK, bo to długa i żmudna droga ;)

_________________
Dziureq, Soldier lvl 220/22
Javaman, Keeper lvl 47/4 i rośnie :)


Ostatnio edytowano Pt sty 13, 2006 6:40 pm przez Dziureq, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 13, 2006 3:11 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 4
nie mogesciagnactej mapy jest napisaneze to zla strona :shock:


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 13, 2006 6:42 pm 
Farmer z przyczepką


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 894
Lokalizacja: Płock
Już poprawiłem nazwę linka i działa, więc szybkiego transferu życzę :)

_________________
Dziureq, Soldier lvl 220/22
Javaman, Keeper lvl 47/4 i rośnie :)


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 27, 2006 3:48 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 3
Jest jeszcze inna opcja zeby zdobyc GA. Mianowicie misje. Ktos juz na forum o tym pisal (chyba Onufry).
Bierzemy sobie 6 kolego w party, nastepnie lecimy do mission terminala i rollujemy misje. Najlepiej zeby byly blisko siebie coby za bardzo sie nie nabiegac.
Jak wiadomo GA wystepuje w 4 postaciach :) Domyslam sie ze kolega ma chrapke na MK1 ktory jest QL60, wiec rolluje misje na lvl ~55, gdyz boss z reguly jest pare lvli wyzszy niz misja. Teraz wystarczy udac sie do wybranej lokacji (tam gdzie rollnelismy sobie misje) i szybciutki blizz do bossa (o blizzowaniu bylo juz pare razy na forum, wiec nie bede sie rozpisywal na ten temat).
Wazne jest zeby w party bylo max ludzi, bo wyedy boss droppuje wiecej itemkow, co jednoczesnie daje nam wieksza szanse na GA :)
A i jeszcze jedno (to do kolegi, ktory poruszyl temat) bardzo czesto (nie jestem pewien czy nie zawsze) GA wystepuje w postaci nano dysku, takze sprawdzaj wszytkie dyski na ten lewel, cobys przypadkiem nie pogonil do trade terminala swojego upragnionego armorku :)
Powodzenia i happy hunting :)


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 27, 2006 6:27 pm 
Początkujący farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 63
Lokalizacja: Żywiec
GA zawsze dropuje jako instruction disk tak zeby odraz było wszystko jasne Dodatkowo ten ID moze byc na skieletach, crushed droidach w skrzynach w misjach w okolicach ql ID.

_________________
War is not about who is right, it's about who is left.
Rtis 212/17 Fixer equip


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 27, 2006 9:34 pm 
Doświadczony farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 551
Lokalizacja: Łeba / Koszalin
meesa pisala ? nieprzypominam sobie :D ewentualnie rzucilem linkiem ale i w to watpie :D

_________________
Ofy' Onufryx0 'Lba eq


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 28, 2006 12:01 am 
Początkujący farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 118
Co do zdobycia GA , dobrym miejscem do tego jest FO/Biomare Dungeon. Nie wiem czy dalej leca tak czesto , ale raz z Yildunem podczas jednej wyprawy wynieslismy 1 GA1 i 2x GA2 i to jeszcze znalezione zupelnie przypadkiem. Wiec chyba oplaca sie tam zajrzec. Oprocz tego straznicy dropuja tam cos takiego jak Personal Safe , ktore po otworzeniu daje ingoty / notum fragi / ID i wsrod tych ID takze mozna znalezc GA.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 28, 2006 1:41 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 3
Chromat gdzie to dokladnie jest? Jaki QL mobki?


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 1:21 am 
Początkujący farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 118
Foreman's Office / Biomare Dungeon znajduje sie w The Longest Road bodajze w Bliss. Dostaniesz sie tam przez whompe z Old Athens , a potem dluuuugo na zachod, az dojdziesz do kompleksu kopalni otoczonego gorami. Wejsc tam mozna tylko z jednej strony, a wejscie do FO znajduje sie troche na prawo od tej sciezki (juz w glebi kompleksu) - takie metalowe drzwi z napisem Foreman albo jakos tak , najczesciej ktos pod nimi siedzi wiec mysle ze ze znalezieniem nie bedzie problemu. Mobki w srodku maja chyba ql60-100. W srodku czeka sporo questow do zrobienia , dokladniejszy opis , po angielsku, znajdziesz tutaj.


Góra
 Zobacz profil  
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  


cron