Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Autor

Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 24, 2005 1:01 am 
Ambitny farmer

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 283
Lokalizacja: Gdansk
Cześć, jeśli ktoś potrzebuje rad odnosnie MA to wbijajcie do mnie, zaczynalem tą postacia grac juz 3 razy okolo ;)

Aktualnie mam wypasionego MA na prawie 213 levelu, jesli macie jakies problemy odnosnie tej postaci, śmialo ---> /tell Avance

ps. z MA ciezko zrobic Twinka, da sie, ale ta postac robi regular dmg piesciami poza atutem crytsow

_________________
Nie gram w Anarchy-AttackRating-Online
Tak, to znaczy nie.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt wrz 02, 2005 11:36 am 
Farmer Mastah


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 1271
Lokalizacja: Nesøya(Asker)/Norwegia
Dobra to ja mam pytanie najlepszy armor na ql 200?

_________________
Obrazek
Kill Board


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: N wrz 11, 2005 8:01 am 
Ambitny farmer

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 283
Lokalizacja: Gdansk
zawsze i wszedzie wiadomo Dragon chest, jest troche drogi wiec jesli nie stac Cie zabardzo na niego, to polecam Tier2 lub Tier3, obie wersje maja Evades bonus i spora ilosc AC

Z innych rzeczy ? Azure Armor z mercsow takzenie jest najgorsze bo posiada z tego co pamietam MA bonusy, AI armor ql 210 mysle takze zadzialalby tutaj dobra role rowniez

Ale co ja moge mowic warto troche sie pomeczyc i zarobic na Dchesta albo wygrac na tarze, tymbardziej ze jego cena teraz poszla mocno w dol ;)

_________________
Nie gram w Anarchy-AttackRating-Online
Tak, to znaczy nie.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: N wrz 25, 2005 4:59 pm 
Farmer z taczkami

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 709
Lokalizacja: Opole
MA na lvl 30-35 jest Nie Do Po Ko na NIa. I ja to dooobrze wiem. Chcociaz moj MA nie ejst skonczony ( rozpoczelem go jako test/fun) jestem pewien, ze przy dodatkowej robocie ( zamiana impow 100 na 130) oraz zmianie 4 czesci zbroi ( na AI, zamist Carb) to wykrecil bym selbuffed 520 Evcc, 450 DuckExp, i 320 Dodge range, co na full def, w polaczeniu z 400 NR, czyni go nietykalnym. A dmg.. hmm z SP daje cons 116 co 1.5 sek, co pozwala na wojnie odnąć HoT'a :)

_________________
Pierwsza w świecie gra strategiczna w trybie MMORTSG: http://www.rulersandempires.pl (projekt)


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 16, 2005 8:43 am 
Początkujący farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 82
Sam gram MA jestem na 95 lvl i musze powiedziec że evades to bardzo przyjemna sprawa:P Jedyny problem jaki mam to czy wydawac ip na sense skoro na kombinacje st/sta lub agi/sta jest tez bardzo dużo ciekawych ciuchów(osobiście korzystam z niebieskich) czy armorów. A szybkie zadawanie i unikanie ciosów wraz z całkiem dobrym leczeniem i atakami specjalnymi czyni z MA bardzo fajną postac do graczy zaczynających swoją przygode z AO:P


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 16, 2005 3:51 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 31
hyh sansej, MA sie robi bardzo potezny kolo lvl 130-40, jak zalozysz impy ql200, jak zaczniesz rzucac ffok i uvb, jesli masz dodatki, to acrobat ... zyc nie umierac :)

pozdrawiam,
Palantir


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 16, 2005 5:46 pm 
Początkujący farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 82
Tym co maja kase na dodatki szczerze gratuluje. Niestety acrobat przejdzie mi kolo nosa (ach te perki:P) Noi mam nadzieje pal ze wiesz co mowisz:P Do zobaczenia w AO.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 18, 2007 7:44 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pn cze 04, 2007 1:00 am
Posty: 4
Dobrze , to ja chcialbym sie dowiedziec kto ma Ksiege nr.3 z tych ldanych , bo mam juz wszystkie ksiegi oprucz tej , i nie wiem gdzie ja znalezc . A wiec z kogo wypada Ksiega nr.3 i gdzie moge go znalezc ???


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 18, 2007 7:59 pm 
Pr0 Farmer

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 1737
Lokalizacja: Poznań
tu

_________________
Kropka (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
Zostałeś usunięty jako nieaktywny gracz. Regulamin mi tego nie zabrania, nie zabrania tez usunięcia twojego sklepu.

Narodziny wirtualnego emo - totalitaryzmu :) w Kropkańskiej Republice Ludowej (People's Republic of Kropka - PRK) :)


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 19, 2007 1:09 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pn cze 04, 2007 1:00 am
Posty: 4
Thx wielkie :)


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 16, 2007 10:37 am 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): So lip 28, 2007 1:00 am
Posty: 5
w jaki sposób da sie te ksiegi wykorzystac? szczególnie ta z ToTw


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 16, 2007 12:32 pm 
Doświadczony farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 489
Jak zbierzesz wszystkie czesci (cztery) to uzywasz tego jak stima tylko ze na mobie... (chyba)


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 17, 2007 8:58 am 
Doświadczony farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 512
Książki dla MA z TOTW łączy się ze sobą (okno Shift+T), a kiedy ma się już kompletne można je wymienić na właściwy atak. Chyba na W od TOTW jest AI miasto, na S od niego są skałki i tam w samym środku stoi sobie gościu, który to wymienia.

_________________
Sawik, lvl 100 Ranged Adventurer EQ, <br>Estachiel, lvl 200 Tradeskiller/Support Trader, <br>Rikitikitak, lvl 60 Melee Adventurer, <br>Nargul, lvl 91+ Nanotechnician.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 17, 2007 9:45 am 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): So lip 28, 2007 1:00 am
Posty: 5
Ja mam Tattered book: Tree of Enlightenment (section 1) wszystkie 6 czesci a jak chce połaczyc np 1 i 2 to nie odnajduje kombinacji. Moze jest jakis inny sposób? nie wiem bo MA to moja pierwsza postac i całkiem ciekawie sie gra. albo spróbuje do goscia tego co wymienia ksiazki i moze sie uda. dzieki za to ze odpowiadacie. Nie jestem graczem z RK2 tylko gram na pierwszym serwerze ale moze stworze tez na rk2 druga postac.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 17, 2007 11:43 am 
Farmer Mastah


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 1271
Lokalizacja: Nesøya(Asker)/Norwegia
to połącz 2 z 1,

_________________
Obrazek
Kill Board


Góra
 Zobacz profil  
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  


cron