Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 

Autor

Wiadomość
 Tytuł: Jak ulepszyc albo zmienic robota ?!
PostNapisane: So gru 03, 2005 1:12 am 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 5
WItam, gram w anarchy od wczoraj. Mam 8 lvl i mam juz nowe umiejetnosci z enginer nanoprograms container. No i chce sobei ulepszyc robota albo go zmienic jak sie da, ale kompletnie nie wiem o co w tym chodzi. Jakby mi ktos wytlumaczyl dokladnie bylbym bardzo wdzewczny ;]
Pozdro


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: So gru 03, 2005 1:39 am 
NoLife

Avatar użytkownika


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 2611
Lokalizacja: Kraków
No wiec tworzenie lepszych robotów wyglada niestety nie za bardzo ciekawie, nie majstrujesz przy nich, niepotrzebne są Ci trade-skille do nich. Po prostu dostajesz / kupujesz nano krysztal z programem, wladowujesz ten nano program do swojego komputerka i go Uruchamiasz (castujesz) . I nie mozesz ,odyfikowac swoich robotow, tylko kupujesz/zdobywasz nowe programy przywolujące je. Nie wiem jak wyglada sprawa z N00b Island, ale bardzo mozliwe jest, ze tam mozesz miec tylko jednego robota. Lepszego dostaniesz po zejsciu na wlasciwy ląd. ALe nie jestem pewien, niech sie wypowie ktos kto gra inzynierem

_________________
220 agent @ RK2 eq pic

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: So gru 03, 2005 1:42 am 
Ambitny farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 349
Lokalizacja: Kraków
Jesli jeszcze tego nie zrobiles to wyjdz z noob island, a nastepnie skieruj sie do basic shopa w tym miescie gdize sie pojawisz. Tam znajdizesz dzial "Nano" gdize moze wybierac pomniedzy roznymi krysztalammi towrzacymi roboty. Btw jesli znasz angielski to polecam ofiacjalne forum.

_________________
Rock'n'roll ain't noise pollution
Acodin 220/20 fixer


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: So gru 03, 2005 10:46 am 
Początkujący farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 118
Pip boty mozna modyfikowac w niewielkim stopniu przy uzyciu trimmerow (do kupienia w sklepach chyba w sekcji tools albo devices). W zaleznosci od rodzaju zwiekszaja robotowi HP,szybkosc ataku , obrone , agresywnosc , najczesciej kosztem innej cechy. Poza tym jest linia nano , ktora zwieksza atak robota. A i jeszcze jedno , na robota mozesz rzucac rozne tarcze ktorych engowi nie brakuje, zawsze to jakies mniejsze obrazenia bedzie otrzymywal.


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: So gru 03, 2005 11:57 am 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 5
Kurde, bardzo podoba mi sie ta gra. Ale jest skomplikowana :/ Dzieki za wczesniejsze odpowiedzi
1. Co moge zrobic w tym tradeskill w tej takiej maszynie co sie cos dodaje ??
2. Co moge zrobic zjakimis rekami i ramionami do robotow ktore mam
3. Co moge robic z takim niebeiskim mozgiem
4. Mam jeszcze jakies kola ktore maja rozne kolory i tam pisze jakies bonusy do roznych skilli
5. co moge z tym zrobic no
6. gdzie kupic nowego robota albo jak zmodyfikowac mojego
7. Jak wyjsc z tej wyspy i jaki trzeba miec level zeby przezyc w innej lokacji

Sorry, ze wam tak truje ale gra jest fajna ale wielu rzeczy nie rozumiem :/ :(


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: So gru 03, 2005 12:57 pm 
Ambitny farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 349
Lokalizacja: Kraków
http://podroznicy.org/AO//phpbb_bp/viewtopic.php?t=313 wystarczy choc odrobina dobrej woli a znajdziesz takie cos. Szczegolnie polecam link do FAQ.

_________________
Rock'n'roll ain't noise pollution
Acodin 220/20 fixer


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 06, 2005 2:29 pm 
Farmer z taczkami


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 753
Moze kula w plot, ale strzelam, ze "no" to mialo byc "no droop". :D
Mozesz albo uzywac albo kliknąć na nim prawym przyciskiem i wybrać "Delete item".


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 27, 2005 1:11 pm 
Wanna-Be Farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 4
pozatym oprucz trimerów możesz dołożyć bateryjke do bota jak masz go w inwentory


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 27, 2005 4:03 pm 
Ambitny farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 308
Pipboy (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
tworzenie lepszych robotów wyglada niestety nie za bardzo ciekawie, nie majstrujesz przy nich, niepotrzebne są Ci trade-skille do nich. Po prostu dostajesz / kupujesz nano krysztal z programem, wladowujesz ten nano program do swojego komputerka i go Uruchamiasz


wedlug mnie stracono bardzo dobry pomysl : /

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 

 Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 27, 2005 4:29 pm 
Początkujący farmer


Dołączył(a): Pt paź 13, 2006 1:00 am
Posty: 100
Nom. A przecież mogłoby być tak pięknie. Nanosek który tworzy tylko jedną z kilku pustych skorup, do tej skorupy następnie (zgodnie z przepisami ze sklepów, za pomocą tradeskilli) dodajesz komponenty - jedną z dostępnych broni (a'la budowa wierzyczek) która zmienia zakres obrażeń, ich typ etc., kość pamięci, urządzonka dodatkowe (leczenie użytkownika/tanka? bufowanie tradeskilli/nanoskilli? proc ataki?), a na samym końcu dodajesz do tego zależny od QL komputerek (czyli o ile niskim botom wystarczy selfpreservation system, bardziej złożone będą potrzebowały np. Personalized Basic Robot Brain, a te ostateczne to już Kyr'Ozch Bio-Computer).

Tak w zasadzie to nawet teraz można by to wprowadzić, jako alternatywna linia trudniejszych ale mocniejszych botów.

Hmm. Pora napisac do feedback.


Góra
 Zobacz profil  
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  


cron