Ajsmen napisał(a):
Nie wiem czemu się przy tym upierasz. Nie pograłem długo tradem ale zauważyłem, że ma ubah dmg na niskich levelach, fenomenalne zdolności twinkowania broni i ncu, świetny crowd control, hiper debuffy, jakieś tam leczenie (zawsze lepiej niż nic) ... Jedyna trudność to chyba ogarnięcie wszystkich możliwości.
Twinkowanie jest łatwiejsze niż u innych postaci i tak samo jak u nich, im więcej kasy/doświadczenia tym bardziej ubah jesteś, ale tu jest naprawde dużo łatwiej i taniej.
Co go grania w teamie, to na RK sprowadza sie do zadawania DMGu i utrzymywaniu drainów na sobie przez cały czas. w SL dochodzi jeszcze umbral, ale to jest nano castowane raz na 1,5 godziny.
Jak jesteś miły trader to calmujesz addy, ale (raczej) nikt nie będzie miał żalu jak tego nie zrobisz.
To co w tej postaci jest trudne, to fakt, że bez teamu leży. Nie mamy coconu, acrobata, TMSa ani innych zabawek pozwalających nam przeżyć. W teamach zdarzało mi się robić wszystko, przy 5 kiepskich graczach robiłem największy DMG, calmowałem addy i leczylem tanka. Ale z drugiej strony ludzie nigdy nie mieli żadnych pretensji jak grałem czytając książkę, czy pisząć ten poradnik. Byłem tylko koleinym DD i to było ok (No i miałem umbrala

)